Follow

Ulvdottir

Stunder med de bästa
Men vad fort tiden knallar iväg. 
Ännu en helg har passerat och måndagen lider mot sitt slut, men helgen den har spenderats ute för det mesta i skog och mark och farföräldrar. 
Vädret ska vi inte ens tala om, vilket kanon väder, kaffe i skogen vid Örtjärn med vänner och barnen doppade fötterna i sjön och ville helt klart bada men det känns lite väl tidigt. 
Vi har rivit tapeter och fixat iordning det sista i köket innan det är dags att måla som jag får göra först i morgon. 
Jag hinner knappt med men ändåså så har jag bara velat ta det lugnt med familjen i skogen och lite har jag nog allt behövt göra det. 
Skogen mitt vackra hem<3 Du kommer mig alltid vara evigt kär och min eviga lycka, jag kommer dela dig väl med mina små trollbarn.
Och denna mannen som nu snart ska flytta in i mitt hem <3 
Mycket av tiden har gått åt att planera, jag trivs ju så bra själv och det är viktigt för mig att få tiden till arbete, planerat mitt arbete och lite ensamtid, men vi har nog allt lyckats få rätsida på allt tror jag. 
Detta :) Vilket liv, så underbart nyfikna, busiga och bestämda. De kan inte ha det bättre, vi går verkligen över våra huvuden för att dessa små ska få ha så mycket kul de bara kan, även om man är helt slut så får man ta den lilla energin man har i kroppen till att busa och ge dessa stunder som gör att de växer.
Kompisar, de satt och pratade om allt möjligt där på sina fårplädar vid sjön. Tänk vilka samtal såna här små kan ha:O Ja slutar aldrig att förvånas. 
Vildmarksliv, det är livet, tystnaden, John Bauer känslan, energin till att läka sin själ, doften av vår, sommarvärme, djuren syns till igen efter den långa vintern. 
Helgen har helt klart varit helt underbar
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress