Follow

Ulvdottir

Härlig helg
Det har varit en smått hektisk men härligt varm och skön helg. 
Jag började fredags kvällen med att planera om alla mina växter i lägenheten, dessa små gröna rackare kallade min mormor för horungar, ja ni läste rätt, jag vet faktiskt inte ens vad de heter utan det är det min mormor alltid sa och jag fick några plantor av henne från hennes växter för ca 8 år sedan och de ynglar av sig som bara den, så från 3 krukor med dessa till 8 och då har ja slängt allt som blivit dåligt eller de jag inte ville ha mer av. 
Vittra hade fått plantera gurka på dagis så den var jag tvungen att plantera om, får se om de blir några gurkor i år. 
Vi har även spacklat, väggen i köket är riktigt dålig och all tapet från den första de satt släpper på vissa ställen så det är bredspackling som gäller, men jag är så trött och hinner inte med allt så jag får ta lite pö om pö helt enkelt. 
Lördagsmorgonen klev jag upp klockan 04 för att dra ut i skogen och fota, men dessa bilder kommer i ett annat inlägg. 
Söndags morgonen tog jag med dessa små troll ut i skogen, jag skulle fota en tröja för ett samarbete men ja det gick mindre bra när dessa var med men vi hade så kul :) 
Vittra drog till skogs så de var bara att slänga ner alla saker och jag och Varg sprang efter så hon inte skulle komma bort. Hon är bra finurlig ibland. 
Vi kulade inne i skogen och det tycker dom är hur roligt som helst. 
Mer eller mindre har vi spenderat hela helgen ute, antingen i skogen eller hos farföräldrarna och igår eftermiddag var vi där och hjälpte till att få upp lekstugan så den stog rakt igen, åt lite mat, lekte ute hela eftermiddagen. 
Det är väl ändå såhär en bra helg ska se ut? Sol, värme, skratt, bus och massa utomhusaktivitet <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress