Follow

Ulvdottir

God kväll i stugan
Medans de flesta verkar ha fått njuta av en ledig liten klämdag så infann man sig själv på jobbet vid 07:30 men det har varit en soft dag på jobbet i skogen för att kontrollera hur det ser ut på ett ställe där de har kört  ut ett vindskydd med eldplats och det har även sagts att det ska ligga spänger där ute men icke sa nicke, inte en enda planka att gå på. 
Jag vet inte så mycket om denna stig förutom att de vill att den ska gå från Skinnskatteberg till Färna men ja, lättare sagt än gjort kanske så som det ser ut i skogen där inne på sina håll och riktigt blött är det för det är myrmark. 
Det var en del som var sönderkört där inne, inga markeringar har kommit upp och jag vet inte hur de tänkte när de gjorde eldplatsen för den ser för skräcklig ut. Något att prata om på måndag på jobbet i alla fall. 
Men detta området nyttjar jag ofta och fotade en hel del där inne i höstas och vintras för ja det är magiskt om man har kunskapen att kunna skutta mellan de blöta partierna vill säga ;) 
Så en morgon i skogen, en vilopaus vid en tjärn och sedan lunch och gymmet, som sagt en rätt soft dag på jobbet. 
På gymmet lyckades jag äntligen ta 70 kg i benpressen :D WIHO som jag har kämpat med att bygga upp ryggmusklerna, benmusklerna och ja min core helt enkelt, men jag är helt lyrisk, inte för att jag hade satt 70 kg som mål för det har jag inte men det är mer än jag väger och jag får inte ont av det i ryggen. Körde även höftlyft med 40 kg och det gick finnemang det också, så glad över att jag kan leva ett relativt normalt liv igen, jag har självklart fortfarande ont men bara ibland och det beror på vad jag har gjort under dagen, nervsmärtan kommer och går mellan varven men benet är fortfarande bortdomnat och på måndag har jag tid för röntgen igen, jag tror ju dock inte att något kommer att synas på röntgen eller att det kommer ifrån diskbråcket men man vet ju aldrig, om det inte är diskbråcket så vet jag inte vad det är men förhoppningsvis så går läkarna vidare för att reda ut vad som har hänt så jag kan få tillbaka min känsel i benet för det är obehagligt att leva med. 

Nej nu ska jag vårda min mage som fortfarande bråkar med mig. Hoppas att det lägger sig snart också.
felixkm2

My cool project:
http://florence.blogs.telrock.org

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress