Follow

Ulvdottir

Galet bra
Två galet bra väder dagar och en uns av att man har haft lusten att smälta bort för så varm har det varit, hela 28 grader i skuggan och det är helt otroligt, brukar det vara såhär varmt i maj? 
Jag märker att jag fortfarande har svårt att greppa att det är sommar, känns inte som att kroppen har hunnit med i svängarna trots allt så låg det ju fortfarande is sjöarna och små snöplättar här och där för bara några veckor sedan.
Men det här fläktar gött när man jobbar, en tur med fyrhjulingen för att inspektera vindskydd som någon eldat på, varför i hela friden måste någon/några enstaka individer förstöra för resten av allmänheten, deras föräldrar borde ta ett riktigt tag i deras öron (förutsett att det är unga människor då) men det är det troligtsvis. 
Det kostar ju endel att dels frakta dit ett nytt vindskydd plus arbetskraft och kostnaden för själva vindskyddet och ett vindskydd är inte gratis. 
Igår fick jag mig en stund vid sjön innan föreläsning av Sammy från HelaHälsan, hur klockren snubbe som helst och riktigt kul att lyssna på. 
Det var föreläsning om kost igår på jobbet, förra gången handlade det om träning. Jag är ju både intresserad av kost och träning och den allmänna hälsan och jag anser själv att jag har väldigt bra koll på vad som bör äta och bör välja när man handlar och ja jag var väl inte direkt långt ut och cyklade på det. Men fortfarande väldigt intressant att göra om macro och kolhydrater, jag räknar ju inte själv men är lite nyfiken på att se hur mycket macros man äter på en dag, ska nog prova någon gång i alla fall. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress