Follow

Ulvdottir

Förverkliga drömmar
God morgon/tidig förmiddag. 
Jag erövrade jobbet en dash sen idag men det får man vara ibland när gubben är sen till dagis. Satte mig direkt med min vattenflaska och spanade efter fonder att söka pengar ur. 
Om ni bara visste vilket hav av fonder det finns där ute men jag behöver verkligen detta och det är för ett gäng tatueringar jag har som jag mår så otroligt dåligt av och som jag inte vill att mina barn ska behöva se och det skulle hjälpa en hel del att få bort dom yrkesmässigt också för jag vill inte gå i jeans hela sommaren. 
Alla har vi väl gjort misstag här i livet men när man har gjort dom så kan man välja att använda det till något positivt eller negativt, växa av det eller leva i det förflutna och jag har valt de förstnämnda, positivitet för det visar att jag har gått igenom svåra stunder som hjälpt mig att växa som person med erfarenheter som få besitter.
 Varför jag valt fonder är för det kostar väldigt mycket att tatuera över dessa och min tanke var att sälja min gamla kamera med objektiv men har inte fått något napp och när sommaren nalkas så får jag jämt panik och ångest över detta för jag vill inte visa upp mig, jag vill inte ge mina barn problem och jag vill inte att de ska behöva se det, det är så enkelt, de andra 7 åren har varit ok jag har kunnat leva med det men då var jag själv, nu har jag mina barn att tänka på så då måste jag aktivt arbeta för att få denna förändringen i mitt liv. 
Jag hoppas ni taggar en solig och underbar dag ni också <3 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress