Follow

Ulvdottir

En dag i solens strålar
Jag började min lediga dag genom att gå upp vid 04 för att jag är knasig ;) Nej men jag ville springa i morgonljuset i skogen, det är alldeles extra mysigt precis när solen har ett gyllene sken i morgontimmarna och man får se så mycket som man annars missar. 
Idag stannade jag till två sekunder för jag tyckte mig se något som rörde sig i vattnet längs med ån och mycket riktigt så simmade där en bäver, jag följde den en bit och den klättrade upp på land och det är första gången jag fått se en bäver på land så där stod jag en stund och iaktog när han arbetade på ett träd som låg i vattnet. 5,5 km blev morgonturen och har ni aldrig sprungit på morgonen så prova, visst det är tidigt att gå upp men lugnet innan alla vaknar till liv är helt underbart <3 
Vidar har dagen bestått av att vara ute hos farmor och farfar hela dagen, gissa vem som kommer vara röd som en kräfta? Jo jag, spf 50 hjälper sällan mot min beka hy men ja blir oftast bara röd sen återgår ja så det här med att sola det har jag totalt gett upp och den ron har jag inte i kroppen. 
Men ungarna har haft så mycket roligt, totalt tror ja vi har varit ute med ungarna i 8 timmar idag, bara lekt, busat, vittra har övat på pottan, de båda har legat och slappat i hängmattor och badat i barnpolen som nu har blivit invigd för detta året <3 
Det är så skönt att de bara kan pula runt och vara ute, de sover så otroligt mycket bättre då. 
Har verkligen njutit av att bara vara med familjen nu ett tag, inte fotat speciellt mycket och inte heller brytt mig speciellt mycket i sociala medier, bara pulat runt lite själv med saker och ting som måste bli klart, så som köket som jag slet med igår ikväll. Men nu är snart hela köket spacklat sen ska de bara slipas ner och målas men man får ta lite pö om pö när tiden finns, målade en vägg i morse efter frukosten men de var all färg j hade så nu måste ja köpa lite mer färg och fick min hylla betsad i mörk ek, så snyggt. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress