Follow

Ulvdottir

Det har pendlat upp och ner
Helgen bestod av ena dagen pigg andra dagen liggandes med spya för lille Vargen och det har verkligen hållit i sig i så många dagar men idag är han äntligen pigg och på dagis. 
I lördags var det loppis i Baggbron med ponnyridning och häst och vagn, Varg var pigg så vi trodde att nu är det över och åkte iväg för de ville titta på hästarna och lillfia fick rida för första gången <3 Hon älskar hästar liksom sin bror så det var hur roligt som helst att hon fick rida och hon red två gånger :) 
De hade också ardennern Saga på plats med en gammal hederlig vagn så det vi tog en tur på denna också och de kunde knappt bärga sig att få åka med häst och vagn :) 
Även mamma tyckte det var roligt för denna jänta älskar också hästar och allt som är gammalt så det kunde ju inte bli bättre <3 Snart dags att rida igen känner jag. 
Alltså jag vet inte vad det är med mig men jag får en sån längtar till Småland så fort jag ser något sånthär! Det bara skriker småländska småbyar, det enda som saknas är gärdsgårdarna <3 tror jag blivit Emil i Lönnerberga skadad. 
 
 
emma

vad roligt för dom :)

Svar: Ja verkligen :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress