Follow

Ulvdottir

Det här med problem hy
Någon annan som har sån där bråkig svår hy som är torr, superkänslig, rödspräcklig och bara rent av för jävlig emellan varven? 
Att man har fått kämpa med att gå igenom alla möjliga produkter och den ena efter den andra gör bara allt mycket värre eller vips så får man utslag, eksem och annat roligt som ett brev på posten. Så har det varit för mig i alla tider och i alla tider har jag letat och letat efter produkter som ska funka på min hy utan att kosta skjortan av en. 
The body shop har nästan alltid produkter som funkar för mig men denna gången ville ja prova lite nytt och tänkte att tea tree borde vara något. Jag lider eller lider och lider jag har både perioral dermatit som är en hudsjukdom som bröt ut på mig när jag åt p-piller (tål inga p-piller alls) och kommer hålla i sig till och från resten av mitt liv, det ser ut som små små finnar men kliar och svider något djävulskt när det väl bryter ut men en god kost och välmående plus mindre smink håller den på bukt men jag har även en mildare form av rosacea så jag i min lilla egna teori tänkte att ja men tea tree kanske kan hjälpa till med det och hittills är jag väldigt nöjd med produkterna faktiskt, skulle dock vilja ha lite mer fukt i hudkrämen eftersom jag är en torrboll ovanpå allt annat också och min hy torkar ut superfort, men man kan väl inte få allt i ett eller hur? Det skulle ju vara helt perfekt. 
Ögonkrämen, aldrig hittat en som funkar, sist köpte jag en från apoteket och den gav mig eksem runt ögonen istället, kanske inte det jag tippade på men Vitamin E från the body shop är verkligen super och det känns verkligen så återfuktat runt ögat, tror jag kommer prova deras ansiktskräm också för ögonkrämen är jag supernöjd med. 
I min jakt på fukt så jag slipper känna mig som ett russin så har jag valt att prova en face mist som jag kan ha i handväskan, enkelt och smidigt att bara spreya i ansiktet när man känner sig lite trött och torr och den luktar så gott. 
The body shop är enda stället jag har hittat änsålänge som har produkter som jag verkligen kan använda, min hy är så svår att kontrollera att jag kan knappt använda foundation utan att jag ser ut som en trasig porslindocka så jag använder oftast bara BB cream och har helt enkelt accepterat mina små problem som en del av den jag är. 
Allt ska ju vara så jävla perfekt idag att det kan nästan kännas skönt att sticka ut ur mängden den vägen ;) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress