Follow

Ulvdottir

Småland here we come
God morgon. 
Idag va jag en riktig sjusovare minsann, antar att min kropp har behövt gå i någon form av ide pga stress och jag har varit så otroligt trött i några veckor, sådär så man knappt orkar hålla ögonen öppna vid lunchtid. 
Hade en riktig dipp av depression blandad med stress som aktiverade enorma panikångest attacker för några veckor sedan som jag nu håller på och återhämtar mig ifrån men det tar ju tid sånt också. 
Men vad jag har gjort för att råda någorlunda bot på depression är att börja varje morgon med något som gör mig glad, i detta fallet har det varit musik av WEH och dagar då jag inte har kunnat lyssna på musik direkt på morgonen så har jag bara börjat med att tänka "det är en bra dag att leva". Det är helt nytt för mig, jag har trots allt lidit av svår depression med ångest i mer eller mindre 20 år men det har gått rätt bra att göra så för att hitta de positiva saker i mitt liv istället för att gräva ner mig i det som gör att jag får ångest. 
Jag fick det här tipset från Whitney Simmons som har en youtube där hon är inriktad på träning men ja tänkte att jag kunde lägga an det på mig själv. Sen får vi se om det funkar i det långa loppet eller bara en period. 
Och idag äntligen åker vi till Småland, alla trollen följer med och ska fira lite påsk hemma hos mina föräldrar :) 
Det är redan 6 månader sen vi va i Gränna sist och det känns så sjukt att jag inte har varit där men man har ju haft så mycket annat med jobb, träning, barnen och så vidare så det har inte funnits tid. 
Går allt som vi har planerat nu så kommer vi att ÄNTLIGEN flytta ner till Småland nästa vår, alltså jag håller tummarna så hårt så de kommer att gå av <3 
Det är något jag har velat i 3 år i alla fall och nu äntligen har gubben tröttnat på Västmanland han också, men ja tänkte att jag arbetar tills jag har A-kassan i alla fall så får vi se till nästa vår då och jag hoppas ju självklart på Småländska höglandet, det är dit ja vill, där vill ja leva, eller huskvarna, gränna, ölmstad, kaxholmen, aneby, tranås och där emellan så något bör vi ju hitta, jag trivs ju på så många små håll i Småland så det ska ju inte vara några problem. Men det handlar ju om jobb också, vi måste ha tag i jobb och för mig är det mycket svårare pga min ryggproblematik jag har, jag kan inte bara ta vilket jobb som helst men jag funderar på att hinna utbilda mig till PT innan dess för det skulle gynna min rygg och jag skulle kunna hjälpa andra som har ryggproblem att träna rätt på gymmet. 

Jag önskar er alla en glad påsk <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress