Follow

Ulvdottir

Jag fick det :D
God morgon.
Här sitter man lite förkyld och dan med kaffe i högsta hugg och glädjen är stor idag. 
Jag skickade in provbilderna igår till ett företag som frågade om jag kunde tänka mig att jobba extra som fotograf hos dom och de gillade mina bilder och nu ska anställningsavtal skrivas :) 
Alltså det här är så stort för mig, så otroligt stort, även om det bara är 10 timmar i veckan så är det trots allt mitt första fotojobb för någon annan där jag faktiskt får betalt. 
 Jag har varit så nervös, jo jag vet att ja måste tro lite mer på mig själv när det kommer till mitt fotande och det kommer säkert med tiden :) 
Ska jag berätta vilket företaget är? 
Jo men visst jag har ju sugit på detta i veckan snart nu tror ja så det är väl lite dags nu när jag vet att det blir av. 
Jag kommer fota produkter för inga mindre än Grimfrost och för er som rör er i vikingatida kretsar så vet ni vilka dom är. Jag är så tacksam, förvånad över att dom hörde av sig och lika förvånad att jag har fått jobbet, det är helt sjukt underbart och hade jag inte varit dålig så hade ja firat, jag får fira i helgen i Småland helt enkelt med min familj. 

Jag känner att jag vill börja blogga mer och funderar på att införskaffa en lite mindre smidigare kamera att ha med när man är med familj och på gymmet och för att filma lite mer i skog och mark för det är något som är väldigt efterfrågat på min instagram. Nu när jag tränar så mycket för att bli helt friskt i ryggen också så är det smidigare att kunna ta bilder med en mindre kamera på gymmet och på tal om min rygg jag är nästan helt smärtfri nu, 7 veckor av stenhårt slit på gymmet och jag är snart där och jag älskar ju att träna och det är stor del i mitt liv så jag hoppas kunna hjälpa andra med ryggproblem att ta sig förbi smärtan i framtiden. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress