Follow

Ulvdottir

Några dagar av funderingar
Jag blev verkligen sjuk förra veckan och det känns fortfarande lite men det är betydligt mycket bättre och idag blir det äntligen en tur till gymmet och lyfta ur sig lite negativa energier. 
Det hände en hel del förra veckan som har skapat funderingar men inget jag tänker ta här men måndag är det och det är som alla andra veckor en start på en vecka med nya möjligheter. 
Dagen hittills har jag suttit och försökt klura ut ett program som heter QGIS där vi arbetar med stigar helt enkelt som vi samlat upp gps info om som senare ska kunna användas i google earth och dylikt om man vill vandra en stig. 
Fick så småning om in den nya stigen upp till Hovtjärnen som jag har planerat upp för det vore kul att kunna gå igenom hela myrmarken ut till ett vindskydd om man vill ha en längre tur. 
Känns skönt att vara tillbaka på jobbet men skräcken när man ska fylla i sina arbetstimmar och funderar över om man kommer kunna leva nästa månad, mycket sjukdom är aldrig kul. 
Hoppas kunna fota lite någon dag, känns som en evighetsen och sånt gillar jag inte, men vad ska man göra när man har jobb och småttingar? Får sitta och planera något storslaget istället :) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress