Follow

Ulvdottir

Min natt i vildmarken
Igår åkte jag ut runt halv tio på kvällen för att spendera hela natten i vildmarken, jag hade lite specifika bilder jag ville ta men min fjärrkontroll beslutade sig för att inte vilja samarbeta och i moln av knott och bepansrade små helikoptrar av mygg så fick man snabba sig att fota. 
Det var en helt fantastisk känsla att vara ute mitt i ingenstans hela natten och det blir ju inte riktigt mörkt nu heller utan färgerna från solnedgången hängde kvar som ett magiskt täcke tills solen började gå upp igen. 
Morgontimmen där dimman sakta tog sig över Geåtjärn var magiskt, det var så tyst, bara ljudet av några ugglor och göken, jag önskar ni kunde höra ljuden genom bilderna men det var en sån stillhet. 
När solen var på väg upp så åkte jag upp till mitt lilla paradis, vargberget och tog ett morgondopp i örtjärn och det var betydligt mycket varmare i sjön än i luften, trots att Örtjärn är en källsjö så var det otroligt varmt och jag trotsade min rädsla, jag är livrädd för att bada själv eller ja jag gillar det inte ens när det är folk med, jag vet inte varför men jag får panikångest och jag började arbeta på denna rädsla förra sommaren då jag badade själv första gången någonsin. Man måste ju börja någonstans, babysteps. 
Min natt och morgon har varit helt underbar och detta kommer jag göra om många gånger<3 
Junitjej

Vilka vackra bilder!

Svar: Tack så mycket 😃
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress