Follow

Ulvdottir

Gammalt får nytt liv
Brukar ni sitta och kolla igenom era arkiv med foton och gå igenom dom med ny teknik ni lärt er efter åren som går? 
Jag brukar göra det, det finns en hel del foton som jag alltid älskar men där redigeringar kan ha varit en aning off och då kan det vara skönt att arbeta lite med redigeringar och ge den nytt liv. 
Denna bilden togs i höstas och är en av mina favorit foton jag har tagit, inte just för själva bilden utan platsen, denna platsen hade jag spanat in i flera år men aldrig fotat, bergväggen vid andra sidan av sjön tycker jag påminner om en dörr in till en annan värld och platsen i sig är helt magisk, skogen där borta på andra sidan av sjön är som tagen ur en annan verklighet. 
Den här morgonen var bara för bra för att vara sann, aldrig har jag sett så mycket dimma stiga från skogen vid denna platsen och kanske var det bara meningen att jag skulle vänta med att fota här tills dimman kom som ett täcke över skogen. 
Detta är de bästa trolska platserna runt omkring här i Skinnskatteberg och det ligger precis på gränsen till Dalarna och jag kan inte ens räkna på mina fingrar hur många gånger jag har sprungit runt och fotat i dessa skogar. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress