Follow

Ulvdottir

En riktig mancold
Fortfarande lite i småchock över hur sjuk jag har varit för jag brukar aldrig bli såhär sjuk och varför just nu, mitt i sommaren, snart midsommar, näsan är helt tjock så tjock så jag har haft tryckande huvudvärk från bihålorna och ut, feber, hosta och tjock i bröstet. 
Jag var extremt trött förra veckan, knappt ingen ork alls till något och på torsdagen var vi på grillkväll med dagis och när jag kom hem hade jag feber, skulle varit hemma fredagen men så ringde dagis och det vart VAB istället på sonen som äntligen hade fått vattkoppor och inte en heller, hela ryggen var helt full och rumpa och ner på bröstet men inte speciellt många på armar, ansikte och ben. 
Han var pigg hela dagen så vi lekte lite och hade oss, jag försökte hålla igång så mycket jag kunde. De sov inte alls mycket natten till lördagen och jag blev bara tröttare och förkylningen började bli jobbigare i bihålorna. 
Deras pappa tog dom lördag till söndag så att jag fick sova och sen var det jobb igen på måndagen. Det gick okej, jag böt kontor och det så att de andra kunde höra timme efter timme hur jobbigare det blev för mig att andas och jag tog till slut två timmars karens. 
Jag är en sån person som inte kan hantera att vara sjuk, min kropp säger NEJ min hjärna säger GÖR NÅGOT men jag har varit relativt duktig och legat nästan död fisk hemma, jobbade igår på morgonen med ett projekt till Sveriges instagram och fick det klart och iväg skickat, redigerade lite, fick lite kaffe besök, var och badade för mitt varmvatten var slut och duscha är ju något som jag bara måste göra när jag är sjuk för jag tycker bara det blir värre av att gå runt och stinka sjuk också. Installerade 20 dreadlocks igår kväll och kände hur jobbigt det började bli igen. 
Jag vet faktiskt inte varför jag inte bara kan ligga ner och tycka synd om mig själv och acceptera att jag är sjuk men jag blir så rastlös och måste göra något för att underhålla min hjärna, men idag känns det som att de börjar bli bättre och jag hade mycket hellre gått ut och fotat än att sitta inne men jag tänker fortsätta att försöka va hemma i alla fall men får la städa och tvätta lite för att inte klättra på väggarna. 
Är ni likadana eller gör ni som kroppen säger och ligger still?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress