Follow

Ulvdottir

Väldigt intensiva dagar
I fredags var det möhippa för en tjejkompis som ska gifta sig snart och jag och en annan kompis är tärnor så fredagen gick i ett, jag tog en semesterdag för att hinna med allt som skulle förberedas och vi for till Västerås och handlade och sedan hem och gjorde iordning allt för hennes ankomst. 
Kvällen var så otroligt rolig, vi kastade yxa, J growlade till dansband :p hoppade ut genom fönster och vi vaknade dagen efter och insåg att vi verkligen inte är tonåringar längre. 
Lördag morgon åkte jag och M ner med ungarna till mormor i Småland för nu är dagis sommarstängt men ja alla kan ju inte ha semester under den perioden så mormor ska ha dom små trollen nu en vecka och de har verkligen sett fram emot det allihopa men det är väldigt tomt hemma får jag lov att säga. 
På vägen tillbaka så stannade vi på Omberg och gick upp till en borggård från 400-1050 e.kr och vilken utsikt, jag ville inte gå därifrån, tankarna for direkt att där, där ska mitt hus stå så jag kan se detta härliga landskap av gran varje morgon jag vaknar, vi kom hem sent på lördagskvällen och jag var helt slut redan då. 
Söndagen tog jag mig en hike på 1½ mil men mer om det i nästa inlägg. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress