Follow

Ulvdottir

Tillbaka på jobb, skogen kallar
Började jobba i fredags igen men finns nästan inget för mig att göra på jobbet så det blir mycket dötimmar, såpass mycket dötimmar att jag pratade med the boss igår om vad jag kan göra (klarar inte bara av att sitta), vi kom fram till att jag ska fokusera mera på mig eftersom jag redan tagit mig så långt inom det jag vill göra (foto) plus att jag nu skapar min första kollektion av smycken i trä (vikingainspirerat), sen har jag en vandringsled jag ska börja att kolla upp, jag måste bara hitta den först ;) 
Men just nu är det för mycket snö för att jag ska kunna hitta leden plus att mitt ben är fortfarande bortdomnat från knä och ner i tårna. 
Med min rygg så försöker jag ignorera detta totalt, jag är så trött på det, har fortfarande inte vant mig vid att ha ett bortdomnat ben och det är lite krångligt att pulsa runt i en halv meter snö med ett ben man inte riktigt vet vad man gör med det. Men jag tar mig ut i skogen ändå, fotar, går lite kortare promenader, eller ja korta för mig (3km) för att hålla igång. 
Har en app för backpain reliefe och den funkar helt OK, nu nästa vecka blir det gymmet på jobbet och gym hemma, så nu kommer det storsatsas på träningen så att jag kanske kan få tillbaka känslen i benet och styrkan i kroppen :) 
Har kännt mig väldigt inspirationslös när det kommer till foto på sistone, sådär så man bara tänker LÅT DET BLI HÖST IGEN, men det är väl mest för att jag inte kan ta mig ut dit jag vill på grund av all snö vi har, kommer ju inte ut med bilen och jag kan inte gå speciellt långt så det suger lite faktiskt för att vara helt ärlig. 
Hoppas jag får hem lite mer trä idag så jag kan göra några fler urnes smycken innan det är dags att öppna shoppen igen, vore ju kul att kunna erbjuda lite mer av den sorten plus att jag tycker det är jätteroligt att skapa dom. 
Lars Gustafsson

Hua vad snö du har. Pulsa i den tar väl på krafterna. Jag personligen hatar snö så jag har flytt. Eftersom jag har de möjligheterna

Svar: Jag älskar snö <3 bästa ja vet..
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress