Follow

Ulvdottir

Skog, smycken och drömmar
Ryggen börjar bli bättre och sjukskrivningen är över om två dagar så det är skönt. 
Under dessa veckor så har det hänt lite i alla fall, jag har haft ett samarbete på min instagram med webbshoppen viking.se vilket har varit jättekul :) 
Jag samtalar med en konstnär i USA som vill måla mig i någon form av nordic, native, tradition inspirerad tavla, vi sitter just nu och försöker komma överens :p 
Jag fortsätter att pyssla med mina smycken i trä och ovan ser ni mitt första urnes inspirerade hängsmycke, är så otroligt nöjd med detta och mönstret kommer ifrån ett spänne jag har som jag gillar. Har precis gjort klart mitt andra urnes inspirerade som nu bara ska betsas och lackas så är det också klart. 
Jag lägger ca 10-12 timmar på ett sånt här smycke så de kommer ju kosta därefter också. 
Jag har kämpat med min instagram och funderingar om att lägga ner den också pga algoritmen dom har just nu, mina bilder når bara ut till ca 2% av mina följare och det känns som att det inte riktigt är värt det. Jag har alltid gillat instagram för det har varit en smidig plattform att använda sig av men nu har algoritmen slagit till mot min instagram och ska man verkligen behöva kämpa så enormt för att nå ut till folk med det man älskar att göra? Nej jag tycker inte det. 
Just nu vill jag bara ut och resa, komma iväg, se nya saker, släppa som tynger mig, som är jobbiga, jag spår mig själv i runor och det kan tolkas på två sätt helt klart, många frågor lite svar. 
Lars Gustafsson

Länge sedan jag var inne på din blogg tillbringar vintern i Norra Thailand Varmt pust.
Spännande projekt med Amerikanske fotografen LYCKA TILL

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress