Follow

Ulvdottir

God dag i stugan
Här har det varit så fullt upp ett tag nu att stressen har krypit in under skinnet men nu är det snart över och jag kan vila lite grann i alla fall. 
Jag har arbetat häcken av mig för att få iordning min lilla första kollektion av viking inspirerade smycken bland annat hårpinnen som knappt syns på bilden ovan. 
Har suttit och skrivit alla produkter nu under dagen och om några ynka timmar kommer shoppen att öppna upp första gången på 2½ år tror ja det är nu. Smyckena på bilden ovan kommer att finnas till försäljning, dom är handgjorda av mig i plommonträ, ek och en. Hade jättegärna haft lite fler men dessvärre har jag lovat så länge nu att öppna shoppen och satte idag som slutdatum så hinner inte få fler färdiga men ja kommer självklart påbörja nästa kollektion inom en snar framtid och då planerar jag fler, speciellt i urnes stil som har varit otroligt populärt på min instagram. 
Men det tar ju självklart tid att sitta och tälja och göra smyckena så jag hoppas att det kommer gå bra ikväll när shoppen öppnar. 
Är otroligt nervös för att det ska bli en riktig flopp av det hela. Ja jag vet jag ser alltid allt så negativt men det är en ful ovana jag har. 
Sista halsbandet som jag gjort i helgen, en mjölner med runor där det står Kraft, för kraft är något som är otroligt viktigt att ha och besitta. 

Förutom allt med mina egna smycken och foton som kommer finnas att köpa på www.ulvdottir.etsy.com så har jag också installerat mig på kontoret där jag kommer att sitta. 
Arbetsdator är klar, fick hjälp med det sista idag utav IT och arbetstelefonen är här, nu ska det minsann kartläggas :) 
Det har hänt mycket, otroligt mycket och dagarna bara försvinner iväg och jag är ofta sysselsatt med det ena efter det andra projektet.
Min rygg den går framåt, ska iväg på ny MR eftersom mitt ben fortfarande är bortdomnat så måste de in och se hur det ser ut eftersom dom helst inte vill operera pga min ålder, det är väl något jag får ta helt enkelt. 
Jag hade ju helst blivit frisk igår men nu är läget som det är och sålänge som jag kan röra mig utan extrem smärta så går det bra. 

Lars Gustafsson

Härligt att du har fått lusten att arbeta igen. Du verkar vara en kämpe. Vikingablod i dig Valkyria

Svar: Ja men självklart
Ulvdottir

emblas.se

Men jäklar så snygga! Grymt jobbat :D

Svar: tack så mycket :)
Ulvdottir

madabouttea.se

Jättefint! Och så spännande att du öppnar upp din shop igen!

Svar: Tack så mycket :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress