Follow

Ulvdottir

Troll- ett uppskattat foto
Förra veckan begav jag mig ut för att se om jag kunde springa, om ryggen hade lugnat ner sig och klarade trycket och även om mitt ben tillät mig att springa för jag har haft problem att gå fort då foten viker sig pga den domnade känslan. Men jag kunde springa dock så blev det inte så mycket av den varianten eftersom hela skogen var invirad i ett tjockt täcke av dimma och jag är ju helt tokig i dimma och jag råkade ha med mig kameran ut. 
Det var ju inte negativt då jag tydligen enligt en del av mina följare lyckades fånga min bästa bild hittills.
Jag kallar den Troll och var minsann en speciell känsla där inne i skogen och denna rotvälta såg verkligen ut som ett troll när den tittade på mig och jag var bara tvungen att placera den på bild. 
Det var en helt perfekt kväll i skogen och som jag älskar dessa dimmiga dagar som nu kommer att träda in verkligheten igen, de har varit saknade. 
Troll finns att köpa HÄR
När det kommer till foto så har jag så otroligt mycket planerat inför våren och sommaren (kommer nog bara bli sommar då våren dröjer), jag kommer ha mitt fokus som vanligt på det magiska och John Bauer känslan kommer att finnas där men det finns lite nytt som jag vill få med in i mina bilder och jag är så taggad på detta och jag borde igentligen sätta mig och kolla upp lite tyg så jag har till att sy upp kläder jag behöver :)  
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress