Follow

Ulvdottir

Möte, gym och längtan till skogen
Oj vad fort denna veckan har gått, bara sprungit iväg känns det som. 
Morgonen och förmiddagen satt jag i möte med två stjärnor från kommunen om kommande aktiviteter för barn och ungdomar som bor i kommunen, jag vet inte riktigt hur jag kom in på den linjen men de ville ha med mig ialla fall och brainstorma idéer och idéer det fick vi minsann ihop idag. 
Så mycket kul som kommer stå på tapeten för de yngre i sommar, om man vill gå såklart MEN förhoppningsvis så är det några som vill istället för att bara driva omkring.
Sen vart det selfie stund med gänget ;p Jag har rätt bra folk runt omkring mig som sprudlar av idéer och brinner för att liva upp det lite för våra barn och unga. 
Bland annat kommer det finnas med bushcraft och överlevnad, föreläsningar, ridning, jag föreslog något som skulle likna farmen typ, ungdomar som får känna på att arbeta med kroppen på en bondgård. 
I morgon har jag massor med mejl att skriva med människor jag måste försöka få tag i till föreläsning och kurs, jag hoppas de svarar men de ingår i InoS tillsammans med mig så hoppas att jag får något gehör i alla fall.
Jag kör hårt på gymmet, idag var ben och glutes, andra passet denna veckan men idag blev det lite mer fokus på vader, sumosquats med vikt, stiffed leg deadlift och lite annat. 
Mål just nu, bli bättre på att planera min träning så jag kan bjuda er andra på lite övningar, försöka bygga ett eget kostschema, just nu äter jag mycket mer paleo inriktat och det funkar bra men har fått betydligt mycket mer problem med magen, men det kan också ha och göra med stress för jag tappar grymt mycket hår igen. När ska detta sluta? 
Jag funderar annars på att kontakta någon kostrådgivare/PT och bygga upp ett bra schema anpassad för mig och dit jag vill komma. 
Men dagar som dessa så längtar jag bara ut i skogen, snart ska jag börja ställa om klockan igen så ja kommer gå upp vid 04 på morgonen så jag hinner springa innan jobbet, blir för mycket med både gym och skogen på kvällen när man ska hinna med mat och allt också så tänkte att varför inte lägga sig tidigare och gå upp tidigare för snart börjar det ju även bli dags att fota mycket mer tidigt tidigt på morgonen för att fånga det magiska i naturen :) win win
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress