Follow

Ulvdottir

Lilla prinsessan va hon växer
Hittade lite gamla från förra året vid ja självklart midsommar, ser fram emot midsommar iår, jag vet inte varför för vi har inget planerat alls :p Men ja bara ser fram emot det. Hur skumt? 
Men att hon växer den lilla donnan och som hon pratar, mest bara om monster och dinosaurier (hennes favoriter) 
Helgen bestod bara av att ungarna skulle få leka så mycket som möjligt så vi var hos svärföräldrarna stora delar av dagar i helgen så de fick leka ute i sandlådan, gunga, lekstugan ja allt som ungar vill göra såklart. 

I fredags var det föreläsning om träning och sömn på jobbet :) Wiho, dock var jag ju sjuk men gubben fick hämta mig för jag ville så gärna lyssna på Sammy när han talade eftersom jag från början sa till att vi skulle ta dit någon att tala om det. Strax efter vi kom dit så ringde dagis och vi fick hämta barnen för Varg ville bara ligga på soffan, det vart fullt ös på föreläsningen. 
Men det blir en till föreläsning nu i maj och jag ska ta kontakt med hälsocenter för att försöka få bukt med min extra stress, har gått med den för länge nu och det blir inte bättre så känner att jag behöver ta hjälp ifrån någon.

Måndag idag och åter igen fick vi hämta barnen på dagis för Vittra är lös i magen, suck, fick ha dom hos farmor och farfar och i morgon vabbar gubben, onsdag blir dom hos farmor och farfar. Ja vi får inte ha barnen på dagis för att Vittra inte är hård i magen men vi måste jobba denna veckan för vi håller på med utbildning så ja vad gör man? 
Detta håller dagis på och bråkar om varenda gång de är lite lösa i magen som om det vore världens problem, jag kan tycka att ska jag ha friska barn hemma och förlora inkomst pga det så kan de dra ner kostnaderna man betalar för att ha dom på dagis, men nej det gör dom inte, och varför behöver man betala för dagar som barnen inte är på dagis? Jag får ju inte betalt om jag inte jobbar så ja det är något som inte går ihop i min värld. 

Hann inte med gymmet idag, blev för mycket med jobbet, barnen, fara fram och tillbaka och sen var klockan 18 helt plöstligt men körde ett pass för magmusklerna hemma innan jag satte mig ner och fortsatte jobba. 
Hoppas på en bra dag i morgon. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress