Follow

Ulvdottir

Gyllene tid i trollskogen
Och bara sådär så var man tillbaka till verkligheten igen efter några dagar i Småland och det första stället jag besökte samma dag som vi kom ner var mitt kära älskade underbara IKHP där jag är född och uppvuxen och ljuset var helt klart på min sida. 
I en gyllene slöja mitt inne i den tjocka granskogen, älskar detta område, så fruktansvärt vackert och med det ljuset, jag var helt lyrisk. 
Ju äldre ja blir desto mer uppskattar jag att få de små tillfällena i skogen, jag älskar ju skogen som mitt riktiga hem, det är där jag trivs bäst men när moder natur erbjuder något extra och man får vara där och se allt då blir det lite extra speciellt på något vis. 
Det har varit en helg full med mat och bus och både jag och gubben har nog mest längtat till läggdags då ungarna har kört på i 110 hela helgen. 
Det vart en kall kort tur till dummemosse och lite ensamtid i skogen för min del strax innan solen gick ner. 
Familjemiddag hos min pappa i söndags och massa tid hos mamma under helgen och varken jag eller Varg ville åka tillbaka när måndagen kom. 
Ska bli skönt att dra till gymmet idag efter allt godis och mat under helgen och få chansen att röra sig riktigt igen under veckan som kommer. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress