Follow

Ulvdottir

God morgon
Härlig men grå morgon här i Västmanland men jag känner mig ändå på topp, det känns som att det kommer bli en riktigt bra dag och när jag anlände till jobbet så låg där en "Upplev Skinnskatteberg 2018" tidning på mitt skrivbord och mina bilder är med i den :D 
Framsida, stor bild mitt i tidningen och 2 stycken mindre bak i tidningen. Det kanske ses som något litet fjuttigt för många men för mig är det jättestort och jag är jätteglad över det. 

Det är ju bara en lokal tidning men det är första gången jag är med i något sådant och vi har ju även Kolarbyn och WildSweden här som är stora och drar mycket turister så vem vet vem som kommer att se mina bilder :) 
 Jag har ju kämpat så hårt med mitt fotande under så många år och verkligen kämpat kämpat för att nå ut bland er andra och att få vara med nu en bok och en tidning det känns superkul. 
Kroppsmässigt har det här året sugit för mig, men fotomässigt tycker jag att det har gått över förväntan faktiskt, som sagt, bok, tidning, landat ett fotojobb på timmar för ett stort företag, jag ska hålla föreläsning i sommar, något jag kanske inte nämnt tidigare men de ska jag i alla fall för unga som lider av depression och känner sig omotiverade till livet så kommer bli 3 tillfällen, en föreläsning om mig och foto sen kommer jag ta med dom ut så dom får prova på att fota och en gång där de själva ska få visa lite bilder som betyder något för dom. 
Jag har fått lite bilder sålda runt om i världen och det känns superkul det också. 
Ibland måste man påminna sig själv om att det faktiskt händer bra saker runt omkring sig även fast det känns som att det tar tid och att inget händer, så lätt att fastna i negativa tankar. 
Jag hoppas ni får en fin dag :) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress