Follow

Ulvdottir

Skogstid med lilletrollet
Vittra har fått vara hemma idag men hon har ingen feber men är så snorig så det är likabra att ha mysdag med mamma idag. 
Vi har varit en sväng till skogen för att få lite friskluft, det blev ingen lång tur då det är svårt för henne att knalla runt i skogen, balansen är inte det bästa men hon var så söt när vi precis kommit in i skogen, hon ställde sig och tittade på mig och sträckte sina händer till munnen och försökte kula, så fruktansvärt söt. 
Jag kular jämt för barnen i skogen så det verkar som att hon vill att jag ska fortsätta, sen satte vi oss ner och ylade, haha, hon började yla så jag hakade på. 
Jag bryr mig inte om någon hör mig, huvudsaken är att mina barn har roligt sen om vi låter som totala knasbollar när vi är ute, so what? Man kan inte leva sitt liv helt hämmad och brydd över vad andra tycker. 
Hoppas att förkylningen går över rätt snart, känner själv att jag blir bara täpptare och täpptare i näsan så det ska väl börja gå runt nu antar jag. Men inget roligt för ungarna att vara så täppta, Vittra har sovit riktigt dåligt i natt och vaknat till titt som tätt pga täppa och hosta. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress