Follow

Ulvdottir

Sagoskogen
(Nikon D3200, 18-55 mm, ISO 100, F/20, 1,6 sek)
Begav mig ut runt 06 för att fota lite och äntligen har vi haft frost ute :D Jag är helt till mig, det var riktigt bitigt ute och dimman var otroligt magiskt tjock idag. 
Eftersom jag ändå var vaken beslutade jag mig för att se om jag hade turen med mig idag för det var helt klart på himlen och jag väntade en liten stund tills solen började göra inträde men knappt. 
Detta är det bästa jag vet<3 Naturfoto med dimman som följeslagare. 
(Nikon D3200, 18-55mm, ISO 1600, f/4, 1/30sek )

När jag fotar natur speciellt tidigt på morgon så leker jag mig fram lite till det ljus jag vill ha som ni kan se under bilderna så är inställningarna helt olika varandra. Anledningen till att jag leker eller "provar mig fram" är för att jag vill se hur det ser ut så vanligtvis när jag kommer hem sen så har jag 3-4 olika bilderna på samma område och utefter det sen så väljer jag den bilden jag föredrar mest. 
Idag tog jag ca 120 bilder på morgonen så det tar en liten stund när man väl kommit in i lightroom att välja ut sina favoriter och sedan redigera dom som jag vill ha dom. 
Mina naturbilder redigerar jag nästan uteslutande i lightroom inget annat, jag lägger dock in min logga i photoshop och sparar sedan ner därifrån till jpg fil, en högupplöst och en lägre som jag använder i mina sociala kanaler. Det kan ta allt från 1 timme-4-5 timmar beroende på hur många jag vill göra klart på en gång. Men lightroom är mitt favorit program att redigera i helt klart :) 
Elin Bjurek

Fantastiska bilder!! <3

Svar: Tack så hemskt mycket :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress