Follow

Ulvdottir

Sagolandet
Nu finns det äntligen lite nyheter uppe i mitt galleri på printler.se bland annat Sagolandet, Ormbunkarnas glänta och Krampen. De finns i olika storlekar, posters och som fototavla som kommer inramad. 
Sagolandet är taget i Ramsjöholm i Jönköping en tidig sommar morgon när solen var på väg upp, dimman stod tjock på ängen denna morgonen och skenet som solen gav gjorde det helt sagolikt. En av de bästa tidiga morgnar jag har haft ute på vift och den morgonen lever kvar i mitt minne för all framtid. 
Ormbunkarnas glänta  är tagen en regning eftermiddag i Utterdalens naturreservat i Färna där jag bor. Det var så tjockt med ormbunkar i just denna lilla glänta mitt i tallskogen att man blev helt häpen, ormbunkarna gick ända upp till min midja och jag tror aldrig jag har stött på ett sånt här omrråde förut. 
Krampen ett av mina absoluta favoritplatser runt omkring där jag bor, vägarna är slingriga och undersköna för ögat, sidorna täckta av tallskog med massor av stenar och vitmossa samt grönskan, när man tänker på höst så tänker jag alltid krampen, området som färgas av höstens färger tack vare all myrmark och hällskogsmarken, helt underbart att få följa dessa vägar mitt inne i vildmarken.
Jessica

Hahha känns som att jag bombar med kommentarer, men hittade precis din blogg och HERREGUD vilka fantastiska bilder!! Helt magiska.

Svar: åh tack så hemskt mycket :)
Ulvdottir

caroline

Dina bilder är fantastiskt vackra!!

Svar: tack så hemskt mycket :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress