Follow

Ulvdottir

Regnig helg men massa bilder ändå
Nu är det måndag och ny vecka och jag har redigerat lite bilder efter morgonpromenaden på 5.5 km, känner att mina höfter inte alls är glad i att vara ute och gå. 
Hur som haver så bjöd helgen på massa regn, dimma och sjuklingar var vi hela högen men jag skulle fota för holyclothing så det var bara att knalla upp när klockan ringde 04 i lördags och göra sig iordning. 
Ibland kanske man bara ska dra täcket över huvudet igentligen men har jag sagt att det kommer komma bilder under helgen så håller jag det oavsett om jag är dålig eller ej. 
Jag begav till ett fantastiskt område utanför Skinnskatteberg, ormdalens naturreservat, jag blir lika häpen varje gång jag är där men i regn och regndimma var det lite extra mysigt att gå inne i den stora trollskogen. Det är ett område som verkligen har rört mig ända in i själen. 
Det är en dal så stigen går där inne och man är omsluten av höga träd och massa stenar och en väldans massa mossa. Det är så vackert att jag glömde helt bort att det ösregnade och att jag var sjuk. 
Stigen är inte så lång, efter 1.5 km så kommer man fram till en tjärn med lägerplats men vägen dit är underbart vacker, det kändes ju dock att man bar med sig en hel väska med prylar och min rygg har fått lida för dessa foton efter det, men är det värt det? Varje gång :) 
Eftersom jag fotar kläder åt holyclothing som jag modellar så blir det att man alltid har en stor väska med ombyte tills man har kommit fram, dock glömmer jag jämt ett par extra skor och strumpor, något jag borde bränna in i pannan på mig så slipper jag frysa så fruktansvärt. Jag borde nog se över att skaffa mig en bra och balanserad ryggsäck som jag kan ha mina saker i istället för att snebalasta min rygg som redan tycker att jag borde ta och varva ner ett snäpp men hur kan man varva ner när man har såna här fina ställen runt knuten? 
Jag avgudar dimma, regndimma ja allt som har med dimma att göra, skogen blir så himla mysig med regn och regndimma, mörk dunkel, färgklickar åh man vill bara gno ner mötterna i mossan och doften av granskog när det regnar, när ska de släppa en sån parfym för jag kommer köpa upp hela lagret :) 
Men nu känns det verkligen att det är höst, det var 10 grader när jag var ute i lördags och det kändes efter 3-4 timmar i skogen. 
Vet ni vad jag skulle vilja ha? En trolltrumma, tänk trolltrumman eka i dalen en dimmig morgon och kunna kula lite också, alltså vilken känsla, det måste vara som att väcka hela urkraften från skogen. Känna rötterna pulsera. 
När jag kom hem fick jag mig ett välbehövligt varmt bad och sen var jag helt slut resten av dagen, hade ett maniskt tryck över bröstet, hosta och snuva och min enda tanke var att jag kommer bli värre, få lunginflamation eller något men när jag vaknade i söndags så kände jag mig mycket bättre dock väldigt ont i min rygg. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress