Follow

Ulvdottir

Reda ut ens vardag för att minska stress
Foto är taget i söndags när jag fick kula för svarnar som genast förflyttade sig närmare min kamera, jag har aldrig provat att kula för svanar innan men så fort jag började så vände de sig om och började simma mot mig, sån fantastisk känsla :) Ett ögonblick att komma ihåg. 

Jag är väldigt dålig på att organisera mina dagar och det har lätt till otroligt mycket stress för mig och dåliga inlägg på bloggen och konstiga upplägg i mina sociala medier överlag vilket också har bidragit med att jag känner mig väldigt stressad, irriterad och att jag är helt värdelös på det jag gör. 
Det nalkas snart inköp av ny kalender då min går ut och jag ska försöka strukturera mina dagar bättre för att kunna bidra med ett roligare innehåll med mer känsla i. 
Från och med idag så kommer det komma ut mellan 2-3 inlägg här på bloggen om dagen och några kommer att vara tidsbestämda för att jag ska kunna fokusera bättre på mina barn och slippa stressen med redigering och uppdatering. Det kommer även att gälla när jag börjar jobba, att minst ett inlägg kommer att vara tidsbestämt. 
Helger kommer jag inte att uppdatera någon av mina kanaler, möjligtvis instagram för det kräver minst tid men bloggen kommer ligga på vila under helger. 
Jag måste fokusera på att ta hand om mig själv också och det är något som jag är mycket mycket dålig på men min familj behöver att även jag mår bra och hittar tillbaka till glädjen och passionen och man mår bättre av rutiner än att allt går på måfå. 
Jag hoppas att detta funka bra för mig så slipper man se så trött och sliten ut hela tiden ;) och jag kan ge er ett roligare innehåll mer styrt åt mina foton istället för meningslöst svammel :p 
Jag hoppas ni gillar den idén och om ni vill se mer utav mina foton så sväng gärna in på min instagram ulvdottir
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress