Follow

Ulvdottir

I sagornas rike
Dagen har varit helt makalöst smärtfylld, har haft så ont i min rygg att det har varit svårt att greppa men tog mig igenom arbetsdagen och mötet som gick bara bra, jag ska visa lite saker jag har gjort för näringsliv och sen så blir min huvuduppgift på jobbet att vara i skogen, markera leder, arbeta ,med mina sociala kanaler för att ta mig vidare så det känns superskönt. 
Min fokus ska vara på jobbet att göra det jag är passionerad över och även fokus på att bli frisk i ryggen så den träningsrutin som funkar bäst för mig är den dom kommer rätta sig efter. 
Sen har jag varit i Köping och hämtat ut mer medicin för den var slut så klarar jag en månad till med mindre värk. 
Det är nog det här jag älskar mest med foto, att skapa sin sagovärld och i morgon åker jag hem till min sagovärld igen, fylld av älvor, troll, maror  och rået. Med andra ord ska jag till Småland i morgon, det blir ju bara en snabbvisit över helgen så lördagen kommer bestå av att gå upp tidigt och fota den magiska hösten i Småland, jag har dock inte bestämt mig för vart jag ska åka, vilket av alla mina älskade områden som jag ska besöka, sen blir det umgås med familjen bara. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress