Follow

Ulvdottir

I regn och rusk
En gammal gammal väg till ett kalhygge inne i Krampen i Skinnskatteberg men ack så vacker ändå. När det kommer till foto eller mer specifikt naturfoto så går jag nog mot reglerna, jag fotar alltid under exponerat och väldigt mycket under exponerat, det är helt enkelt mitt sätt att fota på, jag älskar det mörka med en gnutta av färg som drar ögonen in i bilden, att man får något att följa helt enkelt. 
Självklart fotar jag ju normal exponerat och ibland över exponerat också beroende på vad det är jag fotar men när det kommer till just naturfoto när man är långt in i skogen så älskar jag bilder som är mörkare och där man drars till något. 
En del säger att mina bilder är för mörka men jag gillar det, det är min stil och den bryter jag nog aldrig. Det har tagit mig många herrans år att acceptera detta i och med att man kan få en hel del kommentarer om att det är för mörkt men jag har alltid gillat att fota det så och nu när man har exprimenterat sig fram genom åren så är det så att det är det som fastnat och som jag föredrar. 
Men man vill väl ha lite mystik i sina bilder? Det är en tjusning tycker jag. 
Det har regnat precis hela dagen här och jag har varit på möte och nu kollar jag mina inbokade tider till läkaren, i morgon är det blodprover och på torsdag är det ytterliggare en röntgen och jag väntar tid till sista röntgen men det var lång väntetid. När detta året är slut så tror jag att jag har gjort 7 röntgen av olika slag på min rygg. 
Nu hoppas jag verkligen att allt löser sig, skuldberget bara ökar i och med att man har sina problem i ryggen, det gör mig oförmögen att ta vilket jobb som helst men jag hoppas att nu i höst att kommunen tar in mig så jag kan jobba där och även få hjälp till att starta eget så kan jag sälja mina foton, utöver det jag redan säljer via printler.se. 
Det är så träligt att man ska gå och vara förhindrad till så mycket i sitt liv pga ett dåligt val jag gjorde för 10 år sedan, där mina problem med ryggen startade, sen har det bara blivit värre och värre hela tiden. Men jag har lärt mig min läxa. Men ur detta har jag också lärt mig att jag är enormt stark, jag har en enorm vilja för det jag brinner för och jag försöker lösa alla problem så bra jag kan och ger mig aldrig, så ja det som inte dödar det härdar verkligen. 
Har letat en hel del efter hus att hyra idag, det är tråkigt att se att allt bara är för sommaruthyrning och så vidare, jag vill så gärna ha ett boende på landet, det gnager hål i min skalle att behöva gå coh tänka på det hela tiden, eller behöva och behöva, det bara ligger där och gror inom mig och klöser lite på insidan, har lagt ut på köp och sälj om någon har ett hus i naturen till en familj, får se om man får något napp. Tycker det är dags nu i alla fall :) 
Johanna

Jag gillar också att bilderna är lite mörka. Det blir fina kontraster till ljuskällan och mörkret ramade in väldigt vackert i första bilden:).Jättefina bilder!
Lycka till med husletandet, hoppas du hittar vad du söker. fin blogg btw!

Svar: Tack så mycket :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress