Follow

Ulvdottir

Huldrefolk
Morgonpromenad i kyligare väder, det är så härligt :) Att gå den där promenaden på morgonen i skogen. 
Så mycket som jag älskar naturen så tänker jag ofta på huldrefolk, skogsrået, vittror, troll, ibland kan jag undra om jag själv vart en bortbyting i mina dar eller om jag stött på skogsrået och hon totalt har förtrollat mig till att alltid ha en längtan ut i naturen. 
Jag vet inte varför jag trivs så otroligt bra på egen hand mitt i vildmarken, det bara får mig att må så otroligt bra. 
Vill inget hellre än att alltid få vandra där inne bland skog och mark, det evigt skiftande. Känner mig aldrig ensam när jag är i skogen, det är där jag känner mig som mest komplett, som den människa jag är, där ingen kan dömma mig för mina udda drag eller konstiga personlighet. Där är jag bara jag och accepterad av allt runt omkring mig. 

I eftermiddag ska Varg med sina farföräldrar till Stockholm och träffa sin halvbror, jag hoppas att han får roligt och det är kul att han kan få en relation till storebror, hoppas även att Vittra kan få en relation med honom. 
Jag ska fortsätta mitt sökande efter hus men det verkar dock helt hopplöst, nackdelen jag har är att jag inte har några kontakter här så man kan inte lägga ut lite trådar heller, har kollat efter hus här uppe till och från i 3 år men inget med en human hyra, man vill ju inte bara arbeta för att kunna betala en hyra och här uppe är det väldigt dyrt men mina barn kommer först så jag hoppas att det kan dyka upp någon human hyresvärd.
 
Har ringt min handläggare och hört om han tagit kontakt med dom jag ska jobba för vilket han skulle gjort fr 2 veckor sedan men nej det hade han inte, om det är något jag verkligen ogillar så är det långsamtgående människor som tar en evighet på sig att fixa något, jag är väldigt snabb av mig och det kan vara svårt för folk i min närhet att hinna med när det är något jag ska göra, jag ser det som både en positiv och negativ egenskap, positivt för mig när jag arbetar själv men i ett team kan det vara väldigt negativt då jag helst gör allt själv för då går det snabbare. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress