Follow

Ulvdottir

Helgens natur
Nu känns det verkligen att det är höst, man kan mysa in sig i tjockare tröjor, halsdukar och mysa till det i höstfärgerna i skogen. 
Helgen har varit rätt lugn, plockat svamp, spenderat tid i skogen och fotat. Jag kom ju aldrig upp i lördags så jag kunde fota på morgonen men begav mig ut ute hos svärföräldrarna, älskar skogen där ute, den är så vild, rå men samtidigt så magiskt vacker. Den får mig att må så bra, plockade svamp och bara njöt av lugnet. Plockade lite ormbunkar, hur fina är de inte nu när de börjar gå åt det kopparfärgade hållet. Blandningen av grönt och koppar, det är så otroligt vackert. 
I söndags kom jag upp och ut i skogen, jag besökte ett område jag varit vid så många gånger förr, krampen, det är fullsmackat med myrmark och hällmarksskog så det fångar verkligen höstens mystik, många små tjärn och bara tystnaden är helt magisk där inne. Dessvärre stördes jag av ett väldigt lågt flygande flygplan när jag gick runt och fotade men det flög snabbt iväg. 
Vägarna inne i krampen är så otroligt mysiga, slingriga, fulla med tall längs sidorna och stora stenblock som väcker fantasin när man åker igenom. 
Jag stannade en stund vid Gettjärn, där hade jag aldrig varit förut så tänkte att det kunde vara på tiden att spana in ett nytt område. 
Varje höst har jag fotat i Krampen sen jag flyttade hit, det är verkligen ett favoritområde, dock saknar jag vandringsleder där inne, men vi får väl se vad jag kan åstakomma när jag börjar jobba ;) 
Senare under dagen så möblerade jag om, så nu har jag arbetsrum där jag kan stänga dörren så jag kan arbeta med mina bilder även dagtid när gubben är hemma, det underlättar en hel del att slippa sitta varje kväll och kämpa mot trötthet och redigera bilder. 

NORRSKEN EMMISH

fina foton =)

ha en underbar dag
kram

Svar: Tack så mycket 😊 detsamma
Ulvdottir

Simon G

Väldigt fina landskapsbilder! :)

Svar: Tack så mycket :)
Ulvdottir

emblas.se

Åh vad härligt med svampplock, älskar svamp! <3
Ha en fin vecka!
kram
Emma

Svar: Ja det är underbart :) Tack detsamma :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress