Follow

Ulvdottir

God morgon
Det känns som en bra morgon idag, jag slocknade redan 21:30 igår och har varit klubbad hela natten fram tills klockan ringde i morse. Vaknade dock med världens huvudvärk men jag är inte van vid att sova så länge så då får jag huvudvärk. 
Har börjat fundera på om jag har B12 brist i kroppen pga den extrema trötthet jag har haft nu i flera månader som gör min vardag väldigt jobbig, nu är jag ju inte vegan men alla symptom stämmer överens med hur jag mår, bland annat trötthet, stickningar och domningar i ben och händer, minnessvårigheter, depression, nedstämdhet och så vidare. 
Igentligen borde jag nog ringa vårdcentralen och ta lite prover men det kan ju också vara medicinen jag äter för ryggen men jag hade ju redan detta långt innan jag fick medicinen. 
Hur som haver så började ju dagen med kaffe och jag har suttit och räknat ut ekonomi för en faktura, inget roligt direkt men det är viktigt, jag beslutade mig allt som allt att använda mig av ett företag som heter frilans finans eftersom jag inte har ett eget företag och då behöver jag inte bekymra mig om skatt och så vidare för det tar dom hand om och sen kan jag bara plocka ut lön vilket känns riktigt skönt faktiskt. 
När det kommer till mig som fotograf så känner jag mig alltid så orolig, mestadels pga en grej som jag helst inte tar upp men som alltid är ett stressmoment för mig om min framtida karriär, jag hade tänkt att åtgärda detta redan som idag men det visar sig att det skulle vara lite svårare än jag hade planerat, sen måste jag nog även prata med min far om detta men det kommer ske förändringar som jag hoppas kommer kunna ta mig vidare utan ifrågasättning. 
Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra så vi får helt enkelt se, det är mycket att tänka på. 
Senare idag kommer en nyhet att komma upp från mitt printler galleri:) 
lars

Du är en så skicklig fotograf
Bilden är trollsk

Svar: Tack så mycket :)
Ulvdottir

Julia

Kikat igenom din blogg, jättefina bilder!. Vart redigerar du dom?, kika gärna in på min fotoblogg. Kram!

Svar: Tack. Jag redigerar nästan uteslutande i lightroom och en del i Photoshop
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress