Follow

Ulvdottir

God kväll
(Nikon D3200, 55mm, ISO 800, f/5,6. 1/80 sek)
Det är inte ofta jag hittar såna här fina trädsvampar, nu vet jag inte vad de heter men tyckte de satt så fint på en väldigt liten och övergiven gran inne i skogen som inte såg allt för kry ut men det blev ändå speciellt på något vis när grenarna var klädda av svamp och mossa. Som ett eget mästervärk mitt inne i skogen. 
Jag är inte allt för förtjust i macro fotografering eller detalj fotografering utan jag gillar helheten av en skog, förr fotade jag väldigt mycket i denna stil men det har trappats av en hel del det senaste året och nu vill jag bara ha ett vidvinkel att leka med så jag får med ännu mer av min vackra skog. Men fotografering är ju ingen billig grej direkt och det kostar att köpa nytt så det får vänta, tills vidare får jag leka med panorama istället men det blir inte riktigt samma sak.
(Nikon D3200, 55mm, ISO 800, f/5,6. 1/100sek) 
Och bara sådär så var det helg, just nu när jag tänker efter så har veckan gått fort men jag har nog inte speciellt bra dagsuppfattning, trodde det var Onsdag men så var det inte och eftermiddagen har spenderats hos svärföräldrar med middag och fika och nu är Varg kvar hos farmor och Vittra ska sova.
Jag har faktiskt inga planer alls i helgen, i normala fall så sover barnen hos M och jag knallar upp tidigt och fotar men det verkar bara som att det ska regna och jag är just nu tom på planer inför en fotografering, eller ja det är inte helt sant. Jag har ett projekt i min skalle som jag bara måste få göra snart innan min kreativa sida exploderar, det är rätt ljus nu under hösten för att ta den bilden om jag inte ska vänta till snön men det blir inte riktigt samma mörker i bilden med en massa snö. 
Jag kan ju dessvärre inte säga vad det är men det handlar om den nordiska mytologin i alla fall så ska in och räkna lite budgett på den bilden så får vi se när jag kommer kunna ha möjlighet att göra den. 
Nu ska jag ta helg och ni får ha trevlig helg så syns vi på måndag :) 
Isabell Hedberg

Så fina bilder! Har aldrig sett sånna svampar förr.
Hoppas du får en fin kväll! :)
Kram!

Svar: Tack så mycket :) Du också
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress