Follow

Ulvdottir

Funderingar, oroar jag mig för mycket?
Dagen innan helg och jag ska på jobbmöte idag, får se hur det går. Jag känner viss ångest över det såklart, mina barn kommer spendera hela dagarna på dagis och uppfostras av några andra, man kommer bara ha några ynka timmar på kvällen tillsammans med dom innan dom ska sova, det är det som kommer bli jobbigast för mig när jag börjar jobba, att acceptera den lilla stunden jag kommer få med dom. 
Det är inte alls så jag tycker att det ska vara men dessvärre måste man ju jobba och jag hoppas att detta ska kunna ge mig chansen att jobba hemifrån i framtiden så jag kan ha mer tid med mina barn och lära dom sånt som jag vill att de ska kunna. Oroar jag mig för mycket? Antagligen, jag är som björnmamma när det väl kommer till kritan men jag vet ju också hur kul dom har på dagis med sina kompisar så det gör nog mest bara ont i mig tror jag. 
Det kommer också vara svårt för mig att kunna bolla allt, foto, träning, jobb, barn, är rädd att jag ska trilla in i väggen snabbt, min stressnivå är riktigt låg men det är ju sånt här jag får meddela idag och så vi se hur det funkar. Cheferna ska vara riktigt bra i alla fall så det håller vi tummarna för :) 
Johanna

Hej! Först vill jag bara säga att jag avgudar din fotokonst, var just inne på Printler och kollade. WOW! Älskar det du förmedlar, det där trollska, drömska... <3

Sen om oro och sätta barn på förskola. Kände väl som dig då vi skulle ha första barnet, tyckte det kändes galet att lämna bort ett så litet barn så långa dagar! Nu har dottern gått ett helt år på förskola och jag är motbevisad. OJ vad hon lär sig, så roligt hon har och så väl omhändertagen hon blir! Hon lär sig inte bara rent praktiska saker, utan hur man är med andra barn och vuxna, att lyssna på andra vuxna och inte minst att få bra vanor med mat och sömn ihop med andra barn. Jämfört med andra vars barn varit hemma kan jag se hur vår dotters språk och sociala förmåga är väldigt utvecklat. Hon har också blivit en mkt framåt tjej som tar för sig ihop med andra barn, osäker på om de sidan hade utvecklats om hon varit hemma med oss bara.
Visst är det långa dagar, jag har löst det så att jag är hemma med henne en dag/v. Mindre pengar men värt såklart. Hoppas precis som du kunna jobba lite hemifrån i framtiden och hämta barn tidigare. Älskar verkligen vår förskola, och oroar vi oss över något pratar vi med personalen om det och måste säga att jag lärt mig mycket om min dotter genom förskolan. :)

Hoppas du blev lite peppad åtminstone! LYCKA TILL och nu har du en ny bloggläsare ska jag säga dig. <3

Svar: Alltså åh jag blir helt rörd, tack så otroligt mycket :) Och tack för det om förskolan, det känns mycket mycket bättre.
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress