Follow

Ulvdottir

Första arbetsdagen
Sitter här och lyssnar på en podd från we are influencers medans jag har redigerat och reflekterat lite efter dagens arbete.
Första arbetsdagen är avklarad, nu arbetar jag bara 4 timmar för att känna efter om ryggen klarar det men idag har det varit lugnt, jag har provat ut lite kläder, varit med på ett arbete och ja det har känts bra, lite tråkigt bara, finns roligare jobb att göra men när allt kommer igång så kommer det nog vara roligare. 
Jag kan arbeta hemifrån om jag vill med mina foton, marknadsföring läsa om sånt jag kan komma att behöva för det kommer vara något jag ska sträva efter på jobbet, att kunna leva på det jag redan gör så det är superskönt att jag kan göra det och även kunna ta med min dator till jobbet och sitta där och arbeta. 
På jobbet kommer jag att arbete mycket i skogen med att markera ut vandringsleder med GPS för att få någon ordning och reda i trasslet i denna kommunen och det är väl verkligen på tiden så i morgon ska jag få prova ut outdoors kläder så jag har rätt utrustning i skog och mark när jag ska ut och kolla i skogen:) 
Det är ju ett jobb som passar mig perfekt plus att jag hela tiden får vara i rörelse och det passar min rygg mycket bättre.
Efter jobbet gick jag och hämtade mina trollungar på dagis och Varg är för söt när man hämtar honom och han säger "Vittra sova, Varg mysa med kudden och mamma"<3 Det är våran tid när Vittra vilar, då tar Varg det lugnt och ligger i soffan med mig och bara myser, lär sig om djur och spelar pussel.
Sen får han vara med och väcka lillasyster och idag klättrade han upp i Vittras säng och kröp fram och sa "hej gumman" och gav henne en puss på kinden och klappade henne på huvudet. Alltså hur sött. 
Idag har det pratats en hel del om mormor och morfar för på fredag åker vi till Småland :) och Varg längtar massor, det han förknippar morfar med är bebis traktor (en liten traktor) och grävmaskin och mormor det är "ge kenzo godis" (mormors hund)
På eftermiddagen tog jag mig en powerwalk på 5 km i kvällssolen och vad skönt det var, kommer sova som en stock i natt
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress