Follow

Ulvdottir

En super dag och nu förvirring
Igår var det en riktigt bra dag, jag var på jobbmöte först på dagen och på måndag ska jag till jobbet och träffa dom andra och se hur de har det på jobbet sen börjar jag antagligen på tisdag nästa vecka, jag kommer börja arbeta 4-5 timmar för att säkerställa vad min rygg klarar av. 
På eftermiddagen sen kom ett korrektur mejl på elskåpet om ska pryda en av mina bilder i Jönköping :) Det gjorde mig så glad att se hur det kommer att se ut, det är ett elskåp som kommer att stå på Östra Storgatan i Jönköping <3 Och detta ser jag verkligen fram emot. 
Sen kom ytterliggare ett mejl från företaget jag har samarbetat med ett tag där hon som jag har kontakt med hade pratat med chefen och han är villig att betala för att ha kvar mig, alltså fatta, jag känner mig så dum nu att jag har gjort så mycket gratisarbeten med band, företag och så vidare enbart för att jag har varit så osäker på mig själv. 
Men detta bidrog ju självklart till att jag är en aning förvirrad idag, vad ska jag ta betalt? De använder mina bilder flitigt, jag är favoriten och hela deras hemsida är prydd med bilder på mig i deras kläder. Och tacka vet jag att jag har Influencers of Sweden och att det finns så många fina och snälla medlemmar där som är villiga att hjälpa <3 
InoS har fått otroligt mycket kritik det senaste och för en sån gröngöling som mig så förstår jag inte varför? Jag hade aldrig kommit någon vart alls utan InoS, jag hade antligen stått och trampat i ovisshet och fortsatt att vara så osäker på det jag gör men med InoS fantastiska medlemmar så känner jag mig inte lika ensam längre, jag tillhör något där tips och råd finns att finna utan en herrans massa sökningar. 
Jag kanske inte är bra på att skriva och uttrycka mig vilket jag vet, jag är en väldigt introvert människa som har svårt att uttrycka vad jag känner på ett fängslande sätt men jag gör mitt bästa. 
#JagÄrInoS och det för mig är väldigt stort, när jag fick mejlet att jag var accepterad som en del av Influencers of Sweden så blev jag så glad, det kändes som att jag äntligen hade nått en milstolpe i mitt liv, som att jag vart sedd för det jag gör, det jag älskar så otroligt mycket på denna jord. Jag kan än idag bli tårögd när jag tänker på den lyckan som jag fick i min själ när jag läste det mejlet. 
Än idag har jag svårt att se mig som en influencer trots alla kommentarer från fina följare, privata meddelande där människor skriver ut hur mycket de blir inspirerade av mina bilder, att jag gör ett fantastiskt jobb och så vidare, det är väldigt svårt för mig att ta in, jag är en väldigt ödmjuk människa och ser mig inte bättre än någon annan. 
InoS har gjort det så lätt för mig att hitta den informationen jag söker och även få vara en del i gänget med fina människor som gärna delar med sig av information. 
Om du inte redan är med medlem så sök hos Influencers of Sweden
norrbotten emma

hoppas du får en bra fredag

kramis

Svar: Tack så mycket 😊 och detsamma till dig
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress