Follow

Ulvdottir

En morgon med trollen
Igår fick pappa sova så jag begav mig ut redan 07:30 med knoddarna som då hade varit vakna sen klockan 06, päron var en muta för att de skulle vara sysselsatta tills jag kunde släppa lös dom utan att det kom bilar, vad gör man inte för lite lugn och ro. 
Det var en halvgrå morgon men rätt vacker ändå och riktigt friskt ute, nu är det snart dags för den där härliga frosten att göra intåg över vårat avlånga land. 
Det som en gång varit dimma över sjön var nu påväg bort, som ett lätt moln som sakta svepte sig över sjön och dagen började ljusna till på riktigt. 
Så här ser det ut när jag släpper loss mina monster, den ena far åt ena hållet och den andra åt andra hållet medans man står där smått häpen och underhållen av att minsta lilla grej kan underhålla dessa två.
Men de slöt upp vid den stora högen och övade motorik och Varg var en lastbil medans Vittra såg mest full ut, det gick väldigt vingligt för fröken och titt som tätt så påminner hon en full ballerina men huvvudsaken är ju att hon har roligt. 
Vi lekte ett tag vid kullarna tills jag kände att vi kunde gå vidare så Varg hjälpte mig att köra vagn en bit sen när vi kom ner på raksträckan där man ser lång i förväg om det kommer en bil eller ej så släppte jag lös dom igen. 
Vi var ute en timme och det passade perfekt på morgonen för att dom skulle ha något att göra, det lilla brukar duga och sen hem och äta fruktost och väcka pappsen då hade fått sova lite i alla fall. 
Det har för övrigt varit en lugn helg och min feber har kommit och gått både lördag och söndag men vad ska man göra, dessa två måste ju underhållas också, vi är inne i ett släng av brutal trots på båda, den lille lär sig av storebror och storebror testar alla gränser han kan just nu men 3 års trotsen är nära. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress