Follow

Ulvdottir

Älvorna dansar
Nytt på printler är Älvorna dansar som finns i olika storlekar och även som inramad fototavla :) 
När älvorna dansar tidigt en morgon utanför Skinnskatteberg i Västmanland. Detta ljuva höstljus när det känns så friskt och härligt att gå upp innan solen ens hinner över grantopparna, det är en så härlig känsla. 
Älvorna dansar finns nu i mitt galleri printler, länk finner ni HÄR
Tystnaden som råder vid den tiden på dygnet är helt underbar, det enda som kan höras är en rovfågel som cirkulerar över grantopparna i jakt på sin föda. Dimman som stiger dansar lika likt som älvorna ur gamla sagor och sjöarna ligger blanka som speglar längs med grusvägen som tar en ut i vildmarken. Det är nog det finaste jag vet här uppe, alla små sjöar och tjärn, myrmarken som ofta är täckt av dimma när man åker förbi. De djupa tallskogarna som färgas av höstens alla färger. Det är för fint för att ens kunna beskrivas. 

Linnea

guuu vad vacker bild

Svar: Tack så mycket :)
Ulvdottir

Madeliene

Fina bilder! :) och fin blogg.

Svar: Tack så mycket :)
Ulvdottir

Sandra Rosén Dahlgren

Väldigt vackert, bilden är jättefin också!

Svar: Tack så mycket :)
Ulvdottir

sarah

fin bild

Svar: Tack :)
Ulvdottir

emelie jonasson

det var en enormt inspirerande introduktion om dig själv du hade. Eller har kanske man ska säga. Det får mig verkligen att för övrigt längta hem till småland själv när jag läser om andra som bor där nere i skogarna.
Känner ett litet suck i hjärtegropen när jag ser bilden du har lagt upp här. Du har en otroligt fin förmåga att förmedla känslan från bilden. Alla andra kanske bara ser en fin "skymnings" bild men du ser helheten för det applåderar jag. Att jag inte funnit din blogg tidigare är skam.

Svar: Oj tack så väldans mycket :) Ja Småland är bra vackert i alla lägen :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress