Follow

Ulvdottir

Idéer, småland back to home
Har arbetat lite nu på morgonen med mina foton och ska om en stund efter lite till arbete ta och packa det som ska med till Småland, viktigaste är ju självklart min kamera ;) 
Vad skulle jag göra utan den? 
Det skönaste med att arbeta hemifrån är helt klart att jag kan börja direkt på morgonen och sitta i mina mjukisar utan att någon bryr sig och spela musik för fulla muggar :D 
Har fått lite inspiration på morgonen som nu har blivit till en fotoidé som jag måste ta och skriva ner så jag inte glömmer bort den, det är nog det bästa jag vet med musik, det ger mig så otroligt mycket inspiration till mina foton, låtarna öppnar upp som helt ny värld och idéer bara ploppar upp. 
Hade en tjej härom dagen som skrev till mig och undrade om jag kunde göra en egen tolkning av en av hennes favorit låtr från Garmarna, nu lyssnar jag dock inte på Garmarna och låten gav mig inget alls, tråkigt hade varit kul annars, men vem vet om man lyssnar på låten lite mer så kanske man kommer på något. 
Skulle behöva köpa in lite mer blod och sånt till kommande fototagningar i vinter, tänkt vilka vackra kontraster, den vita krispa snön och blod, jag har så mycket idéer som har legat i dvala nu i ett år, funderar på om jag ska leta reda på en modell för näcken kanske, jag vill fota näcken under vintertid så jag lär ju ha en tålig modell, det är ju en sak som är säker ;) 
I sagornas rike
Dagen har varit helt makalöst smärtfylld, har haft så ont i min rygg att det har varit svårt att greppa men tog mig igenom arbetsdagen och mötet som gick bara bra, jag ska visa lite saker jag har gjort för näringsliv och sen så blir min huvuduppgift på jobbet att vara i skogen, markera leder, arbeta ,med mina sociala kanaler för att ta mig vidare så det känns superskönt. 
Min fokus ska vara på jobbet att göra det jag är passionerad över och även fokus på att bli frisk i ryggen så den träningsrutin som funkar bäst för mig är den dom kommer rätta sig efter. 
Sen har jag varit i Köping och hämtat ut mer medicin för den var slut så klarar jag en månad till med mindre värk. 
Det är nog det här jag älskar mest med foto, att skapa sin sagovärld och i morgon åker jag hem till min sagovärld igen, fylld av älvor, troll, maror  och rået. Med andra ord ska jag till Småland i morgon, det blir ju bara en snabbvisit över helgen så lördagen kommer bestå av att gå upp tidigt och fota den magiska hösten i Småland, jag har dock inte bestämt mig för vart jag ska åka, vilket av alla mina älskade områden som jag ska besöka, sen blir det umgås med familjen bara. 

God morgon
Hade inte tid att sitta vid datorn igår efter jobbet utan gick och hämtade mina små vid dagis, kom hem la Vittra en timme sen upp med ungarna och bytte kläder och iväg till dagis igen för fotografering, jag var inte alls nöjd, trött och sliten och Vittra som har sina rutiner som bröts och ja vi kan väl säga att jag är inte väldans impad av skolfotografer så det kändes mest irriterande att behöva stressa iväg till dagis igen.
Efter dagis blev det en sväng till Carina så knoddarna fick leka, sen hem och äta mat och sen kom pappa och hämtade dom för de skulle sova hos honom så jag hann med lite jag behövde göra och även vila eftersom Vittra tycker det är kul att väcka mamma vid 02:30 på nätterna.
När knoddarna hade åkt så satt jag en stund i soffan och kände mig så otroligt trött men från ingenstans så kom ny energi fram och jag gick in i syrummet och fortsatte på jackan som antagligen kommer vara klar idag om jag får lite tid över att sy, har bara knappar, muddar i armarna och sen sy in kanterna kvar så är den klar så det känns skönt. 
Nackdelen med mig är att har jag varit trött för länge och sen inte kan gå och lägga mig när jag är trött så är det som om en lampa tänds i skallen och jag blir klarvaken igen så sömn inatt det var inte massivt direkt, många idéer som gror i huvudet och mycket funderingar.
Men idag är det möte med chefen på jobbet så får vi se vart det leder, första veckan har mest bestått av möten och samtal faktiskt.