Follow

Ulvdottir

Vilken konstig dag
Det har varit en så konstig dag idag, vädermässigt har det varit superskumt på morgonen. Började med att det blixtrade och åskade i morse, det var helt svart ute och vi satt och drack morgonkaffe och jag tyckte det mullrade konstigt, gubben trodde det var en lastbil som åkte förbi men nej det var ett för konstigt ljud för en lastbil och strax efter det så mullrade det igen och sen dundrade hej vilt så att rutorna vibrerade. 
Nåja lastade in barnen i bilen och åkte till dagis med dom och sedan vidare till jobbet men det tycktes aldrig riktigt ljusna, vilket vi reagerade på och sen har ljuset skiftat hela dagen. 
Väl på jobbet spanade jag in kontoret jag ska ha sen och efter det så åkte vi ut i skogen till One day walk som är en vandringsled som ligger vid Vargberget och så gick vi en kort sträcka där för att se vad som behöver göras. 
Inne i skogen så drog dimman in och det blev mörkt igen, tror inte jag har varit med om så många skiftningar i ljus innan som idag och jag ångrar verkligen att jag inte tog med mig kameran idag, vilken häftig dimma och riktigt djup blå färg på dimman, såg så häftigt ut när den drog in över skogen <3 
Älskar ju det mystiska som naturen kan ge, det är så häftigt och så mäktigt och speciellt när man är på Vargberget som redan i sig är otroligt vackert och trolskt, jag har så mycket att visa er sen :) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress