Follow

Ulvdottir

Måndag och ny arbetsvecka
Måndag och ny arbetsvecka vilket betyder massa skogsluft och röjning i vandringsleder och andra ställen här runt omkring som behöver lite finputs. 
Älskar veckodagarna, jag vet inte varför jag har sånt förakt mot helger men jag trivs bäst i fartfyllda veckodagar med massa jobb och mycket att göra hela tiden och det är ju lite mer kvalité att få arbeta i skogen. 
Förra veckan arbetade vi med en led som heter One day walk, den är nästan klar, det enda som saknas är skyltarna dit men leden ligger på mitt älskade vargberg och björnhusberget som är granne, eller ja man kommer ut där. 
Det är frågan om vi ska dra om leden och jag har ritat en alternativ väg på karta (jag kan redan området så bra) men det skulle kräva så mycket arbete och ett stort manskap och inte tala om alla man måste ringa och prata med, så som markägare och så vidare. Vi får se vad de bestämmer men jag tycker det är lite väl onödigt i alla fall. 
Denna veckan kommer bjuda på mer jobb, bland annat aspebäcken och hedströmmen, vandringsleden i hedströmmen är det otroligt mycket jobb att göra för ingen har tagit hand om den leden alls, den är varken markerad eller röjd och ingen har sett efter vindskydden eller fornminnena så det är massor att göra där men det ser jag fram emot för det är ett underbart område där strömmen ligger som i en liten dalgång och man kan lyssna till det brusande vattnet hela leden runt och har man tur så får man se bäver eller en utter. 
Vilken är eran favorit dag? Är lite lika tokiga som jag och föredrar veckodagar eller är ni helgisar? 
Hanna Karlsson

Vilket spännande jobb du har! Angående det där med dagarna. Jag har ingen favoritdag. Jag gillar alla dagar. Eller nej förresten. Måndagar gillar jag inte när jag jobbat helg och ska jobba måndagen också.

Svar: Tack :) Det är jätteroligt jobb. Nej det kan jag förstå, kommer ihåg den känslan när jag själv jobbade helger.
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress