Follow

Ulvdottir

Magi från skogen
Från min söndags morgon i skogen, den må ha börjat väldigt grå och jag hade ingen aning om vart jag skulle färdas denna morgon men när solen dök upp tog den med sig magin och jag hittade ett magiskt ställe där jag aldrig hade varit förut. 
Jag bara ställde bilen längs med grusvägen och hoppade in i skogen med min kamera men jag tog inte så mycket bilder utan var mest bara ett med naturen, sådär som man måste vara ibland. 
Jag njöt av min nya jacka i polarfleece som jag har arbetat med ett litet tag. Skulle ni vilja ha en kategori med sömnad där jag kan dela med mig av sånt jag syr eller räcker det såhär? 
Känslan av att bära något som man själv har skapat <3 Jag älskar att skapa eget, jag är en väldigt simpel kvinna både vad gäller kläder och smycken och skapar helst mitt egna eller köper från andra som hantverkar annars så är H&M basic flitigt hos mig. Ju simplare desto bättre och jag är likadan med smycken, ett järnsmycke eller träsmycke är det vackraste jag vet, sen kan jag vika av lite ibland och drömmen vore ju ett halssmycke från Gotland, Gotlandskristaller, ett halsband som bars under vikingatiden som jag är totalt kär i. 
Trollskogar och trollskogar, vad skulle jag göra utan er? 
Jag frågade karl vilket som var hans träd om han fick välja vilket han ville och han sa Ek, vilket är erat? Har ni något träd som tilltalar er mer än andra? 
Mitt är i alla fall gran, jag älskar gran, variationen av granar som finns, den absoluta trollskogen de skapar, den silvergrå stammen till de gröna barren, så underbart. 
Hittade en sjö som jag spenderade större delen av min skogstid vi och solen låg på man kunde riktigt sitta där och njuta av höstsolen. Hittade också gamla båtar som legat där länge länge utan att någon har brytt sig i dom, det är en viss skönhet över dom där de ligger med alla minnen om människor som en gång i tiden har brukat dom för att fiska eller bara ta en tur på sjön. 
Rebecca Adnell

Alltså första bilden. WOW!

Svar: Tack så hemskt mycket :
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress