Follow

Ulvdottir

Julklappstips till outdoors personen
Inlägget innehåller reklam för outdoorexperten.se med annonslänkar
 
 
 
Har du en i familjen som är en outdoors människa, eller du kanske själv är en outdoors person och vill boosta din önskelista?
Här kommer några julklappstips: 
 
  • Vandringskängor- På outdoorexperten.se finns ett stort urval av vandringskängor som varje outdoors person behöver för att hålla sig torr och varm i skog och mark. Jag personligen rekomenderar Vikings vandringskängor, jag har ett par själv som jag är supernöjd med och som är lätta på foten, vattentäta och varma. 
  • Ulltröjor- passar både henne och honom både på fjällvandringen och som en tur i skogen, varför inte mysa upp sig i soffan med tända ljus i en ulltröja. Devold Original Islander Crew Neck snygg och härlig ulltröja som innehåller 100% ull från norska får, den är lika snygg till vardags som i skog och mark
  • Stormkök- Att laga till sin egen mat ute i vildmarken är en underbar känsla och varje outdoors person behöver ett eget enkelt och lätt kök att ta sig ut på vandringen. Trangia 27-6 HA kök är lätta och gjorda i aluminium. 
 Gå gärna in på outdoorexperten och spana in deras sortiment, de har allt för livet i vildmarken 
lars

Valkyria. Du är allra bäst av alla duktiga fotografer på bloggen Så ge dig Outdoor och bjud mig och alla andra på dina trollska bilder. Du har gåvan. Skinnskatteberg? Det ligger väl i de djupa skogarna. Jag facineras av skogen och den mystik som finns där, därför älskar jag tv serien jordskott

Svar: tack så hemskt mycket, det gör mig så glad.. Ja Skinnskatteberg :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress