Follow

Ulvdottir

Hjärtat hoppar ur bröstkorgen?
Känner mig helt slut och dagen har bara börjat, min kropp ter sig väldigt konstig för tillfället, har knappt ätit på 4 dagar, tror sammanlagda matintaget de senaste 4 dagarna har varit för ca 1½ dag och jag känner mig inte hungrig, mina utslag blossar upp i ansiktet, svårt att somna på kvällarna (som om energin aldrig tar slut), mitt hår känns torrt och konstigt och min hy börjar torka ut. Förstår inget alls, vet inte vad det är frågan om. 
Ibland får jag perioder då jag knappt kan äta, vanligtvis 1 gång per år men de senaste åren har det kommit allt oftare och oftare och nu även med hjärtklappning, igår kväll när jag borstade tänderna kändes det som om hjärtat skulle hoppa ur bröstkorgen på mig, det slog hej vilt, sådär när man verkligen kan känna hur hårt det slår, en konstig orolig känsla i magen som jag inte kan förklara varför. 
Någon annan som får sånt här ibland? eller är min kropp lite för konstig för att förstå sig på. 
Jag sitter nu och dricker en kopp kaffe och laddar inför jobb ute i vandringslederna, det ska markeras upp idag på ett område där vi var förra veckan och det bara regnar och regnar och jag har inte fått någon jacka till jobbet än så jag lär vara genomsur när jag slutar. 
Men vi kan väl i alla fall hålla tummarna om att det blir uppehåll snart så kan kameran få följa med idag :) 
lars

tråkigt att höra att du har så dålig matlust, kanske därför du känner dig olustig. min uppfattning av dig är mystik, trollsk i positiv mening, jag väntar på att du ska fota de ljuvliga trollska miljöer du får fram på dina vandringar. KÄKA nu bli hungrig så du får kraft att sprida dina bilder
Ha de och lycka till

Svar: Får det ibland, vet inte om det kan va stress eller något annat.. Men idag har jag fått i mig mat :))
Tack så hemskt mycket :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress