Follow

Ulvdottir

Full rulle på dagarna
Det har varit så fullt upp här att jag har inte ens haft tid att sitta ner och redigera mina bilder så vi kör en sammanfattning av veckan istället. 
På jobbet har det varit mycket med vandringsleder så har varit ute och vandrat lederna under arbetstid, skönt med frisk luft. Bilden ovan är från Hedströmmens vandringsled, där bodde jag faktiskt när jag flyttade upp till Västmanland så de skogarna kan jag utantill och visste direkt att det var en hel del att göra på den leden. 
Jag för anteckningar på jobbet medans vi är ute och det har blivit godkänt att det som jag skriver upp ska fixas.
Hedströmsleden den delar sig och man kan gå denna fina skogsstig som går tillbaka till strömmen och ledens början eller så kan man välja att gå ut och gå på vallen vid vägen men det är ju inte som intresserar mig och där finns heller inget direkt att åtgärda.
Det är på tal om att jag ska gå upp i arbetstid och få möjlighet till kontor där jag också kommer kunna arbeta med mina bilder och de bilder ska upp via kommunen vilket vore skönt för just nu har jag knappt ingen tid till att varken fota eller redigera för jag hämtar ju trollen direkt efter jobbet och då är det att hålla dom sysselsatta och när kvällen kommer är man så slut så man har inte alls orkat att sitta och redigera.
Igår hämtade jag upp mitt nya objektiv så vi stannade till ute i skogen så jag fick leka lite och ungarna fick springa av sig, vi lekte monster ute på grusvägen, Varg han skrattade något fruktansvärt och lillfia försökte hänga på men hon är lite osäker i springande tempo på grusväg så hon ville gärna hålla mamma i handen :) 
Inatt fick dock lillfia feber, hon var helt glödhet när hon kom in i sovrummet redan vid 23 så karln klädde på sig och henne och åkte hem till honom för jag hade ingen alvedon så sov dom där och jag tog Varg, smidigt när man kan göra så också. 
Idag så vabbar pappa och jag har arbetat med mitt egna så morgonen har bestått av träning och foto.
Det är så kul att ha ett vidvinkel, så länge som jag har velat ha ett och nu har jag det äntligen :) 
Ute i skogen har jag mest bara lektrunt med objektivet och jag är så nöjd med det, älskar att jag kan få med så mycket i bild :) 
Det har varit mycket vandring denna veckan och min kropp känns så mycket bättre när jag kan vara i rörelse hela tiden, dock är jag ju så van vid att kunna gå runt för mig själv i skogen i mitt tempo men det har ju inte riktigt varit möjligt förens nu på morgonen där jag körde en kombo av powerwalk + foto. 
Solen skiner i alla fall idag dock gjorde den inte det när jag var ute i morse men hösten är så otroligt fin nu :) Allt är helt gyllene i skogen och det är färger jag absolut har en förkärlek för :) 
Nu är snart min arbetsdag över och jag ska packa iväg ett objektiv jag har sålt som jag aldrig använder, har nog bara använt det max 6 gånger sen jag köpte det så det fick gå och hoppa att nya ägaren får mycket nöje med den. 
Ska försöka planera in en idé jag har tills i eftermiddag för i morgon kan jag inte fota för då ska jag till Västerås för MR röntgen vid 09, vilka tider man får. 

lars

Det är så vackert runt era hemtrakter. Så fantastiskt fina foton
Ha en härlig Höstfredag

Svar: Ja det är bra vackert :) tack så mycket.
Detsamma
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress