Follow

Ulvdottir

Frostens dagar
Så mycket frost och så mycket dimma som har välkomnat än på morgnarna nu det senaste<3 Det är så underbart att äntligen få känna den bitande friska kölden komma emot än när man går ut på morgonen, det är en så uppfriskande känsla som är svår att beskriva men den är så underbar. 
Jag sitter och funderar över jul och födelsedagar som kommer snart och funderar över hur mycket man ska köpa, vad man ska prioritera och vem man ska prioritera, självklart mina barn som kommer i första hand men det är det här som är det jobbiga varje år. 
Har ju varit mammaledig de sista 3 vintrarna och än sålänge har jag inte fått någon lön men det diskuteras om jag ska få anställning nu i November, men jul, nyår, Vargs födelsedag och sen hans pappas födelsedag, allt inträffar inom loppet av 1 vecka och igentligen så vill man ju slå på stort och verkligen fira men det blir svårt. 
Har ännu inte köpt någon vinterjacka till mig själv men känner att jag struntar i det och fokuserar på barnen istället. Jag lyckas alltid hålla mig varm ändå :) Försöker få iväg lite foton i förberedande syfte, får väl se om någon vill köpa någon poster. 
Men åter till det som gör mig glad, trots alla funderingar och grubblerier som jag har under vintertid så är det ändå lyckligaste perioden på året för mig, det är ju bara för vackert för att vara sant i skogen när snön kommer och jag önskar innerligt att i år så ska den härliga vargavintern lägga ett tjockt snötäcke över hela landet och rimfrosten ska täcka alla träd så att det riktigt glimmar om hela omgivningen. Jag önskar mig 30- och massa snö så mitt barnasinne kan vara glatt hela vintern lång <3 
Lars Gustafsson

Hejsan dina bilder är så grymt mystiska och vackra. Jag ska absolut rösta på dig i foto gengren på blogg. se. Mer bilder. Här i Sörlandet har vi ingen frost än

Svar: Tack så mycket :) Åh vad tråkigt, hoppas den dyker in snart :)
Ulvdottir

Lars Gustafsson

Nej nej nej ingen frost. För tusan hehe

Svar: Jo vintern är det bästa som finns 🌨️❄️☃️
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress