Follow

Ulvdottir

Ett hjärtslag från moder jord
Att få ligga där på marken bland barr och mossa, andas in skogens luft, den friska höstluften, känslan av moder jords hjärtslag som bultar under mig, energin som flödar från allt som lever i skogen. 
Ligga där innan snön tar över och njuta av den där jordiga friska lukten från marken som skänker mig så mycket glädje, det är livet <3 
Alla dagar i veckan vill jag vara där, tänka, andas, hämta energi, springa runt, se och höra allt. 
Den som vandrar mestadels i skog och mark vet att ens hörsel är helt exceptionell, man reagerar på allt runtomkring sig, minsta lilla ljud, man vet exakt ifrån vilket håll det kommer och om man har studerat naturen extra noga så vet man vad det är som låter, vad som hör hemma i omgivningen och inte. 
Synen blir blixtsnabb,minsta lilla rörelse och man reagerar, är det det som man kan kalla magi? Att vara så uppmärksam på allt. 
För mig det något alldeles speciellt att få uppleva allt varje gång jag vandrar genom skogens djupa salar. Att få vara så klar och skärpt, något som jag enbart är i skogen för resten av världen rör sig inte i min hastighet och allt blir förvirrande. 
Det lugnet som lägger sig i själen när man bara kan vandra fritt, inga krav, ingen stress, inga oljud.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress