Follow

Ulvdottir

En liten förändring
Det här med HTML och förstå sig på hur man fixar iordning bloggen på ett snyggt sätt, det känns som hel vetenskap men just nu känner jag att jag behöver en paus i hela temat på bloggen, men vad tycker ni om den nya locken? Bra? Dåligt? 
Det kommer även en ny kategori som jag tänkte att jag skulle ha: Natur i Västmanland, platser i skogen som helt klart är värt ett besök om man är häromkring och tittar, kategorin är dedikerad till alla naturälskare, vissa fornlämningar också men kommer vara inom natur så inge city. Tror det kommer bli bra sen när jag kan kicka igång det :) 

Om några dagar kommer en överraskning, eller ja ingen överraskning för mig eller någon annan igentligen haha nu blev det förvirrat, men det har med foto att göra i alla fall. 

Rent allmänt är det en lugn dag idag, jag är hemma med Vittra för hon har sår i rumpan eller på rumpan, hon fick röd rumpa när hon hade feber i helgen men det vägrar att släppa trots idominsalva och potatismjöl och jag tyckte det var plågsamt att skicka henne till dagis med så ont som hon hade igår så idag rockar vi här hemma och jag kan sköta om hennes lilla rumpan och se till så att blöja byts direkt när hon har gjort något i den så att huden får en chans till läkning, men mitt tips till er andra mammor, POTATISMJÖL, som en magisk kur för röda rumpor. 
Pauline

Fin header, som snabbt sammanfattar dig och din blogg. Däremot känns det rörigt i själva bloggen, vänsterspalten tar upp lite för mkt utrymme, och har lite för mycket text (Visst är det så otroligt svårt att få till en bra info-text? O.o). Rubriken till inläggen är lite för stor, och personligen gillar jag inte utdrag på framsidan (det är dock bäst för SEO har jag läst någonstans), men gör det svårt att sitta och mysscrolla på en blogg och bara ta in allt vad den handlar om. Men allt är ju också en smaksak :) Sen är det jobbigt att sitta och pilla med designen, speciellt om man kör via html. Jag brukar numera bara klicka runt i blogg.se's färdiga designer, iaf sedan de gjorde om för massa år sedan.

Svar: tack så jättemycket för feedbacken :) Är riktigt klar än med designen så jag ska ta in det du skrivit och så får vi se hur det blir när det är klart :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress