Follow

Ulvdottir

En fantastisk morgon
Morgonen var otroligt vacker och jag höll tummarna på lite sol och begav mig ut till vargberget som jag kommer blogga mer om i morgon. 
Tråkigt nog så höll inte det underbara vädret i sig och det blev snabbt mulet, jag hann knappt upp på vargberget förens allt var grått och trist. 
Men skogsälskare som jag är så vandrade jag iväg för att upptäcka nya stigar på vargberget och denna gången blev jag inte heller besviken, tror inte den platsen kan göra mig besviken, den är helt magisk, från tjärn och sjöar, höga tallar och granar, några lövträd och en terräng som är att dö för om man gillar uppförsbackar som jag gör <3 
Den lilla tjärnen som jag hittade ligger bara ett stenkast ifrån sjön men jag har en förkärlek för tjärn, de är så otroligt vackra om hösten och annars också men denna, oh så vacker och massa djurspår som ledde rakt ner till vattnet i mossan. 
Det här en plats jag utan tvekan skulle kunna bosätta mig på, man är så avsides, det är helt tyst, inga billjud, inga människor, man kan vara precis som man är. 
Vargberget kommer bli första inlägget i min nya kategori som finns här på bloggen som heter Natur i Västmanland där jag kommer dela med mig av mina favoritplatser som jag tycker är värda att se här i mina trakter så är ni intresserade av det så hoppas jag att ni följer, nu har bloggen ett nytt utseende och översättning, följ gärna via bloglovin :) 
Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Otroligt fint! :)

Svar: Tack så mycket :)
Ulvdottir

Emma -/ blivande mamma | fotograf | lär sig arabiska med mera

Fantastiska foton! Wow!

Svar: Tack så mycket :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress